HÍREK

Csurgói Ipari Park

Hírek

 

A Csurgói Ipari Park várja a betelepülő vállalkozásokat

Befejeződött a Csurgói Ipari Park területét érintő beruházás, minden projektelem teljesen elkészült, így a Csurgói Ipari Park Kft. várja a betelepülni szándékozó vállalkozásokat. Az érdeklődő szervezetek számára az Ipari Park Kft. munkatársai bemutatják a Csurgó Város határában fejlesztett ipari területet, és az igénybe vehető parcellákat, továbbá információkat adnak a jövőbeli működés feltételeiről, és lehetőségeiről.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Befejeződtek a kivitelezési munkálatok a Csurgói Ipari Parkban

Befejeződtek az építéssel kapcsolatos kivitelezési munkálatok a Csurgói Ipari Park területét érintő beruházás kapcsán. A parkban már csak a biztonságtechnikával összefüggő munkák zajlanak, amelyek elsősorban a kamerarendszer kiépítését és azt segítő informatikai háttér létrehozását jelentik.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Látványos megújuláson ment keresztül a Csurgói Ipari Park területe

A befejező munkálatok zajlanak a Csurgói Ipari Park területét érintő beruházás kapcsán. A betelepülni szándékozó vállalkozások akár személyesen is felkereshetik a Csurgó város határában fejlesztett ipari területet, hogy megtekinthessék az igénybe vehető helyszíneket, illetve információkat gyűjthessenek az ottani működés feltételeiről. A beruházó és üzemeltető Csurgói Ipari Park Kft. munkatársai szívesen fogadják az érdeklődő vállalkozások képviselőit.
További információ ide kattintva olvasható.

 

A Csurgói Ipari Park beruházás kivitelezése hamarosan átadásra kerül

A közeljövőben átadásra kerülhet a Csurgói Ipari Park nyolc hektáros területét érintő beruházás. A fejlesztés a megfelelő ütemben halad és várhatóan ez év végéig megtörténhet a projekt lezárása ? nyilatkozott Jánosa Tibor, az üzemeltető Csurgói Ipari Park Kft. ügyvezető igazgatója.
További információ ide kattintva olvasható.

 

A Csurgói Ipari Park beruházása jelentős mértékben előrehaladt

Továbbra is folyamatos munka látható a Csurgói Ipari Park nyolc hektáros területét kiszolgáló beruházással kapcsolatban. A fejlesztés a megfelelő ütemben halad és várhatóan az év végéig be is fejeződik - tájékoztatott Jánosa Tibor, az üzemeltető Csurgói Ipari Park Kft. ügyvezető igazgatója.
További információ ide kattintva olvasható.

 

A járvány ellenére dolgoznak a csurgói ipari terület fejlesztésén

A koronavírus egyelőre nem befolyásolja a csurgói ipari terület fejlesztését. A kivitelező vállalkozó, amíg a körülmények engedik, a területen lesz, és a megfelelő óvintézkedések bevezetése mellett folytatja a munkát- tájékoztatott Jánosa Tibor, az üzemeltető Csurgói Ipari Park Kft. ügyvezető igazgatója.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Kiépültek a közművek a csurgói iparterületen

A terveknek megfelelően az év elejére kiépült a közműhálózat a csurgói ipari területen- tájékoztatott Jánosa Tibor, az üzemeltető Csurgói Ipari Park Kft. ügyvezető igazgatója.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Építsen költséghatékonyan működő céget a Csurgói Ipari Parkban!

Jól haladnak a Csurgó város nyugati szélén épülő ipari park területén zajló tereprendezési munkálatok. A parkot üzemeltető Kft. elsősorban olyan cégeket vár az összesen öt hektáros területre, amelyeknek fontos a fenntarthatóság, illetve a költséghatékony működés.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Elkezdődtek a Csurgói Ipari Park kivitelezési munkálatai


Felvonultak a munkagépek a Csurgó város nyugati részén elhelyezkedő, Gyékényes felé vezető út mentén található öthektáros területen, ahol a következő egy évben megépül a település ipari parkja. Jánosa Tibor, a parkot üzemeltető kft. ügyvezetője elmondta, a műszaki ellenőr és a geodéta munkája után a gépek elkezdik a cserje- és bozótirtást, a tereprendezést, a humuszleszedést, és lavirsíkot készítenek.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Ipari park épül Csurgón


A TOP Program keretein belül 450 millió forintos európai uniós támogatást nyert Csurgó Város Önkormányzata iparterületeinek fejlesztésére. A település határában, mintegy öthektáros területen épülő ipari parkot a Csurgói Ipari Park Kft. üzemelteti, amely már szerződést is kötött az építést végző kivitelező céggel.
További információ ide kattintva olvasható.